Dermokil Ziyareti

Sanayi ve Ticaret İşbirliğini Geliştirme, Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Öğretim Üyesi Mualla AKÇADAĞ, Sivas' ın önde gelen işletmelerinden Dermokil' i ziyaret etti. Ziyarette araştırma merkezimizin ve Dermokil' in faaliyetleri görüşüldü. Dermokil Yönetim kurulu Başkanı Ünal KARACA, firmalarının Kozmetik sektöründe yer aldığını ve Sivas Organize Sanayi Bölgesi'nde 20.000 m2 lik alana sahip olduklarını, SEDEX/ SMETA, HACCP, GMP, ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi doğrultusunda hijyen koşulları altında üretim teknolojisinde çağdaş yaklaşımla ileri teknoloji kullanılarak üretim yaptıklarını ifade etti. Görüşmede araştırma merkezi müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mualla AKÇADAĞ, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi' nin 3+1 ve 7+1 uygulamasının Sivas İşletmeleri ile birlikte yapılmasının şehire kazanımlarını anlattı. Merkezimizin, üniversitemiz rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız öncülüğünde tüm Sivas işletmelerinin yanında olduğu belirtildi.